Ιερέας χαστούκισε γυναίκα στη μέση του δρόμου – Την έσπρωξε και έπεσε στο πεζοδρόμιο

April 15, 2024


Ακόμη μία καταγγελία για βία που δέχθηκε γυναίκα, βλέπει το φως της δημοσιότητας, αυτή την φορά στην Νέα Μάκρη Αττικής, με έναν ιερέα που φέρεται σε κατάσταση αμόκ να την χαστούκισε και να την έσπρωξε με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία της και να πέσει στο πεζοδρόμιο.Με την ευκαιρία, δείτε την συγκινητική εξομολόγηση ενός γκέι ιερέα.Όπως καταγγέλλουν στο ekklissiaonline.gr κάτοικοι της περιοχής …

...της Νέας Μάκρης, το περιστατικό σημειώθηκε σήμερα (11/04), με περαστικούς και θαμώνες καταστημάτων στον κεντρικό δρόμο, να γίνονται μάρτυρες της βίας που άσκησε ο ιερέας στην γυναίκα.Συγκεκριμένα, όπως τονίζει αυτόπτης μάρτυρας, είδε τον ιερέα να περπατά με την γυναίκα, και να...

Ακόμη μία καταγγελία για βία που δέχθηκε γυναίκα, βλέπει το φως της δημοσιότητας, αυτή την φορά στην Νέα Μάκρη Αττικής, με έναν ιερέα που φέρεται σε κατάσταση αμόκ να την χαστούκισε και να την έσπρωξε με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία της και να πέσει στο πεζοδρόμιο.

Με την ευκαιρία, δείτε την συγκινητική εξομολόγηση ενός γκέι ιερέα.

Όπως καταγγέλλουν στο ekklissiaonline.gr κάτοικοι της περιοχής της Νέας Μάκρης, το περιστατικό σημειώθηκε σήμερα (11/04), με περαστικούς και θαμώνες καταστημάτων στον κεντρικό δρόμο, να γίνονται μάρτυρες της βίας που άσκησε ο ιερέας στην γυναίκα.

Ιερέας χαστούκισε γυναίκα στη μέση του δρόμου - Την έσπρωξε και έπεσε στο πεζοδρόμιο

Συγκεκριμένα, όπως τονίζει αυτόπτης μάρτυρας, είδε τον ιερέα να περπατά με την γυναίκα, και να έχουν έντονο λεκτικό διαπληκτισμό. Έπειτα από λίγα λεπτά, οι κάτοικοι τον είδαν να χαστουκίζει με δύναμη την γυναίκα, και να την σπρώχνει με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία της και να πέσει στο πεζοδρόμιο. Αμέσως, μία παρέα προσέγγισε την γυναίκα, ρωτώντας την εάν χρειαζόταν βοήθεια και τη βοήθησαν να κάτσει σε ένα παγκάκι, ενώ προσπαθούσαν να ηρεμήσουν τον ιερέα που βρισκόταν σε έξαλλη κατάσταση.

Η γυναίκα ανέφερε στην παρέα πως είχε συνοδέψει τον ιερέα στη Μονή του Αγίου Εφραίμ για προσκύνημα μαζί και με άλλους πιστούς από ενορία. Είχαν έρθει με πούλμαν αλλά δυσαρεστήθηκε ο ιερέας για κάτι που ξέχασε να πάρει μαζί της η γυναίκα από το μοναστήρι και αυτός ήταν ο λόγος που ξέσπασε πάνω της. Οι άνθρωποι παρότρυναν την γυναίκα η οποία έκλαιγε να κάνει καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα, αλλά εκείνη αρνήθηκε λέγοντας πως δεν επιθυμεί να δώσει συνέχεια.

Ιερέας έστησε το όργiο – Καλείται να αποζημιώσει άνδρα που κατέρρευσε από υπερβολική δόση βιάγκρα

Σε 18 μήνες φυλάκιση για εγκλήματα σeξουαλικής φύσης και περί ναρκωτικών ουσιών καταδικάστηκε ένας ιερέας στην Πολωνία, μετά από ένα περιστατικό στο οποίο ένας άνδρας κατέρρευσε κατά τη διάρκεια ενός σeξουαλικού οργίου στο σπίτι του ιερέα.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με δημοσιεύματα πολωνικών μέσων ενημέρωσης, ένας άνδρας κατέρρευσε στο πάρτι αφού κατανάλωσε υπερβολική δόση χαπιών για στυτική δυσλειτουργία. Ένας από τους παρευρισκόμενους στο πάρτι κάλεσε ασθενοφόρο, αλλά όταν έφτασαν οι τραυματιοφορείς τους απαγορεύτηκε η είσοδος και μπόρεσαν να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες μόνο αφότου κλήθηκε η αστυνομία.

Το γραφείο Τύπου της Επισκοπής δεν απάντησε αμέσως σε αίτημα για σχολιασμό μέσω email.

Ο ιερέας, που αναφέρεται ως Τόμας Ζ, καταδικάστηκε για σeξουαλικά αδικήματα, χορήγηση ναρκωτικών ουσιών και παρεμπόδιση παροχής βοήθειας σε άτομο που η ζωή του ήταν σε κίνδυνο και για σοβαρή σωματική βλάβη.
Ο ιερέας διατάχθηκε επίσης να πληρώσει στο θύμα 15.000 ζλότι (3.820 δολάρια) ως αποζημίωση και να πληρώσει αρκετές χιλιάδες ζλότι ακόμη σε ένα ταμείο που έχει δημιουργηθεί για βοήθεια θυμάτων εγκληματικών πράξεων.

Όργιο με ιερέα

Λόγω της φύσης της υπόθεσης, η δίκη έγινε κεκλεισμένων των θυρών, ανέφερε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων PAP. Το πρακτορείο, σύμφωνα με πηγές του, ανέφερε ότι ο ιερέας δεν πρόκειται να ασκήσει έφεση.

Η Επισκοπή του Σοσνόβιεκ στη νοτιοδυτική Πολωνία έχει βρεθεί στο επίκεντρο σκανδάλων από τότε που ήρθαν στο φως πέρσι αναφορές για ένα σeξ πάρτι στην πόλη Νταμπρόβα Γκόρνιτσα. Ο επίσκοπος της εμπλεκόμενης επισκοπής παραιτήθηκε πέρυσι, ανέφερε το Βατικανό εκείνη την περίοδο, χωρίς να αποκαλύπτει τον λόγο της παραίτησής του.

Ο Τόμας Ζ απομακρύνθηκε από τον κλήρο πέρυσι, μετά τα δημοσιεύματα για το φερόμενο σeξουαλικό πάρτι.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.