Αδυνατισμένος με μακριά μαλλιά και μούσια: Αγνώριστος ο πατέρας Αντώνιος στην 1η δημόσια εμφάνιση 1,5 χρόνο μετά

April 15, 2024


Ο πατέρας Αντώνιος έφτασε στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων, σήμερα, Δευτέρα, για την υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου και ήταν αγνώριστος.Ειδικότερα, τα μαλλιά του είχαν μακρύνει αρκετά και ήταν βλοσυρός, ενώ δεν θέλησε να κάνει καμία δήλωση για όσα τον κατηγορούν για την Κιβωτό του Κόσμου, ούτε κατά την είσοδο, αλλά ούτε κατά την έξοδό του από τα δικαστήρια.Μετά από 1,5χρόνο σιωπής και απομάκρυνση…

...ν στο πλευρό του πατέρα ΑντωνίουΜετά από 1,5χρόνο σιωπής και απομάκρυνσης από τα φώτα της δημοσιότητας, εμφανίστηκε σήμερα, συνοδευόμενος από την πρεσβυτέρα και κάποια παιδιά που είχαν φιλοξενηθεί στην Κιβωτό του κόσμου, τα οποία τον στηρίζουν από την πρώτη στιγμή.Υπενθυμίζεται...

Ο πατέρας Αντώνιος έφτασε στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων, σήμερα, Δευτέρα, για την υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου και ήταν αγνώριστος.

Αγνώριστος ο πατέρας Αντώνιος

Ειδικότερα, τα μαλλιά του είχαν μακρύνει αρκετά και ήταν βλοσυρός, ενώ δεν θέλησε να κάνει καμία δήλωση για όσα τον κατηγορούν για την Κιβωτό του Κόσμου, ούτε κατά την είσοδο, αλλά ούτε κατά την έξοδό του από τα δικαστήρια.

Ποιοι ήταν στο πλευρό του πατέρα Αντωνίου

Μετά από 1,5χρόνο σιωπής και απομάκρυνσης από τα φώτα της δημοσιότητας, εμφανίστηκε σήμερα, συνοδευόμενος από την πρεσβυτέρα και κάποια παιδιά που είχαν φιλοξενηθεί στην Κιβωτό του κόσμου, τα οποία τον στηρίζουν από την πρώτη στιγμή.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα, πραγματοποιείται η δίκη στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών, η οποία έχει ήδη αναβληθεί δύο φορές και στο εδώλιο, εκτός από τον πατέρα Αντώνιο, θα καθίσουν και άλλοι επτά εργαζόμενοι στην Κιβωτό του Κόσμου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε βάρος του πατέρα Αντώνιου εκκρεμεί ξεχωριστή έρευνα για την κακουργηματική κατηγορία της κατάχρησης ανηλίκων, ενώ μαζί με τη σύζυγό του, Σταματία Γεωργαντή, είναι ποινικά ελεγχόμενοι για τα αδικήματα της υπεξαίρεσης, της απιστίας και του ξεπλύματος μαύρου χρήματος.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.