
Μυστράς: «Μου απαγόρευε να δω τον μπαμπά» – Συγκλονίζει η αδερφή του 55χρονου που έκρυψε τον πατέρα τους στον καταψύκτη«Έχω πέσει από τα σύννεφα. Τίποτα δεν δικαιολογεί την πράξη. Τα είχε όλα. Δεν είχε κανένα πρόβλημα» – «Θέλω να τον ρωτήσω γιατί το έκανε»«Έπαιρνα τηλέφωνο, μιλούσα με τον αδερφό μου, ρώταγα τι κάνει ο μπαμπάς. Μου έλεγε “καλά, τα ίδια”». Με αυτά τα λόγια περιγράφει στο newsit.gr η…
Μυστράς: «Μου απαγόρευε να δω τον μπαμπά» – Συγκλονίζει η αδερφή του 55χρονου που έκρυψε τον πατέρα τους στον καταψύκτη
«Έχω πέσει από τα σύννεφα. Τίποτα δεν δικαιολογεί την πράξη. Τα είχε όλα. Δεν είχε κανένα πρόβλημα» – «Θέλω να τον ρωτήσω γιατί το έκανε»
«Έπαιρνα τηλέφωνο, μιλούσα με τον αδερφό μου, ρώταγα τι κάνει ο μπαμπάς. Μου έλεγε “καλά, τα ίδια”». Με αυτά τα λόγια περιγράφει στο newsit.gr η αδερφή του 55χρονου όσα ζούσε τα τελευταία χρόνια, χωρίς να γνωρίζει ότι ο πατέρας τους βρισκόταν νεκρός μέσα σε καταψύκτη στον Μυστρά Λακωνίας.
Μια σύνταξη, ένα ένοχο μυστικό, συνεχείς δικαιολογίες για το πού βρισκόταν ο ηλικιωμένος και ένας καταψύκτης που έκρυβε τη σορό του 90χρονου συνθέτουν το παζλ της ανατριχιαστικής υπόθεσης, η οποία αποκαλύφθηκε την Τρίτη (5.8.26) και έχει συγκλονίσει ολόκληρη την περιοχή.
Οι Αρχές καλούνται τώρα να εξακριβώσουν πότε ακριβώς πέθανε ο ηλικιωμένος, ποια ήταν η αιτία του θανάτου του, γιατί ο 55χρονος δεν επέτρεπε στην αδερφή του να επισκεφθεί τον πατέρα τους και τι τον οδήγησε στην απόφαση να κρύψει τη σορό στον καταψύκτη.
«Μου έλεγε “καλά, τα ίδια” και εγώ τον πίστευα»
Η αδερφή του 55χρονου και κόρη του 90χρονου σπάει τη σιωπή της και μιλά στο newsit.gr για τη σχέση της με τον αδερφό της, αλλά και για όσα γνώριζε σχετικά με την κατάσταση του πατέρα τους.
«Έπαιρνα τηλέφωνο τον αδερφό μου και τον ρωτούσα τι κάνει ο μπαμπάς. Μου έλεγε “καλά, τα ίδια” και εγώ τον πίστευα. Ο πατέρας μου ήταν μεγάλος σε ηλικία και ήταν τα τελευταία χρόνια με άνοια και σε κατάσταση φυτού. Εγώ είχα κανονίσει να πάω τέλος Αυγούστου με την οικογένειά μου να τον δω» αναφέρει.
Η φροντίδα των ηλικιωμένων γονιών τους φαίνεται πως ήταν η αιτία που ψυχράνθηκαν οι σχέσεις των δύο αδερφών. Η ίδια υποστηρίζει ότι από το 2016 ο αδερφός της δεν της επέτρεπε να μπει στον χώρο του ξενοδοχείου, όπου διέμενε και ο πατέρας τους.
«Όλο αυτό το διάστημα – επειδή από το 2016 είχαμε τσακωθεί γιατί δεν είχε βάλει καμία γυναίκα να προσέχει τον μπαμπά και τη μαμά και τους άφηνε μόνους – μου έβαλε απαγόρευση στην είσοδο στο ξενοδοχείο. Όταν τον έπαιρνα τηλέφωνο να πάω – όποτε βρισκόμουνα για διακοπές στο Μαυροβούνι και πήγαινα στην περιοχή – δεν μας άνοιγε, δεν μας δεχόταν στον ιδιωτικό του χώρο. Δεν είχα διανοηθεί καν. Επειδή ο μπαμπάς στην αρχή δεν μας αναγνώριζε και δεν καταλάβαινε τίποτα, εγώ πίστευα ακριβώς τα λόγια του, ότι είναι καλά. Η μαμά μου έφυγε 25 Μαρτίου του 2020» λέει στο newsit.gr.
Δείτε και αυτά