Θρίλερ στη θάλασσα για τον Απόστολο Λύτρα: «Ολιγόωρη κράτηση από το λιμενικό»!

August 6, 2025


Μια σοβαρή περιπέτεια στη θάλασσα είχε ο γνωστός ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας, όταν το σκάφος του προσάραξε σε ξέρα κοντά στη Σαντορίνη. Όλα συνέβησαν όταν το σκάφος, στο οποίο επέβαινε ο ίδιος και η σύζυγός του, Θεοδώρα Παπαδοπούλου, χτύπησε στον ύφαλο με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρές ζημιές και τελικά να βυθιστεί.ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Μια σοβαρή περιπέτεια στη θάλασσα είχε ο γνωστός ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας, όταν το σκάφος του προσάραξε σε ξέρα κοντά στη Σαντορίνη. Όλα συνέβησαν όταν το σκάφος, στο οποίο επέβαινε ο ίδιος και η σύζυγός του, Θεοδώρα Παπαδοπούλου, χτύπησε στον ύφαλο με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρές ζημιές και τελικά να βυθιστεί.

Η διάσωση και ο τραυματισμός

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.