Ρεκόρ Γκίνες από 62χρονο Κύπριο – Χόρεψε με 319 ποτήρια στο κεφάλι

October 21, 2023


Κατόχος ενός μοναδικού Ρεκόρ Γκίνες είναι εδώ και λίγα 24ωρα ο 62χρονος Αριστοτέλης Βαλαωρίτης από την Κύπρο, ο οποίος κατάφερε να χορέψει ισσοροπώντας στο κεφάλι του 319 γυάλινα ποτήρια.Ο 62χρονος Κύπριος ο οποίος τα πρωινά δουλεύει ως ασφαλιστικός σύμβουλος, χορεύει με τα ποτήρια στο κεφάλι από το 1995.Το προηγούμενο Ρεκόρ Γκίνες ανήκε στον επίσης Κύπριο Ντίνο Καντή ο οποίο είχε χορέψει με 270 γ…

...υάλινα ποτήρια στο κεφάλι του. Για να πετύχει το Ρεκόρ Γκίνες ο Βαλαωρίτης χρησιμοποίησε εννέα δίσκους με ποτήρια συνολικού βάρους 30 κιλών.Ο 62χρονος Κύπριος, μάλιστα, δεν κράτησε μόνο 10 δευτερόλεπτα τους δίσκους στο κεφάλι του όπως προβλέπεται για να αναγνωριστεί το Ρεκόρ...

Κατόχος ενός μοναδικού Ρεκόρ Γκίνες είναι εδώ και λίγα 24ωρα ο 62χρονος Αριστοτέλης Βαλαωρίτης από την Κύπρο, ο οποίος κατάφερε να χορέψει ισσοροπώντας στο κεφάλι του 319 γυάλινα ποτήρια.Ο 62χρονος Κύπριος ο οποίος τα πρωινά δουλεύει ως ασφαλιστικός σύμβουλος, χορεύει με τα ποτήρια στο κεφάλι από το 1995.Το προηγούμενο Ρεκόρ Γκίνες ανήκε στον επίσης Κύπριο Ντίνο Καντή ο οποίο είχε χορέψει με 270 γυάλινα ποτήρια στο κεφάλι του.

  • Για να πετύχει το Ρεκόρ Γκίνες ο Βαλαωρίτης χρησιμοποίησε εννέα δίσκους με ποτήρια συνολικού βάρους 30 κιλών.Ο 62χρονος Κύπριος, μάλιστα, δεν κράτησε μόνο 10 δευτερόλεπτα τους δίσκους στο κεφάλι του όπως προβλέπεται για να αναγνωριστεί το Ρεκόρ Γκίνες αλλά συνέχισε να χορεύει για αρκετά ακόμα δευτέρολεπτα.Όπως αποκάλυψε η προπόνησή του περιλαμβάνει να κρεμάει ένα βαρέλι με άμμο βάρους 50 κιλών από δέντρο και να το ισορροπεί στο κεφάλι του για 5 λέπτα σε καθημερινή βάση.Ο ίδιος εξομολογήθηκε ότι δεν έχουν λήψει και τα ατυχήματα από τις προσπάθειές του λέγοντας ότι «το 10% είναι δικό μου λάθος, το 10% λάθος του βοηθού μου και το 80% από θεατές που τους καλούμε να βάλουν άλλο ένα ποτήρι στους δίσκους».

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.